Συνάντηση Ανταλλακτηρίου Σπόρων Βύρωνα – Σάββατο 18/2/2017, 4-6μ.μ.

παραδοσιακοί σπόροι

Σας περιμένουμε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου και ώρα 4-6μ.μ., στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα – Λαμπηδόνα (Άλσος Αγίας Τριάδας) για διανομή σπόρων από παραδοσιακές ποικιλίες όπως τομάτες, μελιτζάνες, κολοκύθια, πιπεριές, φασολάκια, μπάμιες, καλαμπόκια, ηλίανθους και άλλα καλοκαιρινά είδη.

Στη συνάντηση θα ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για θέματα καλλιέργειας και σποροσυλλογής και θα φτιάξουμε τα πρώτα μας σπορεία με τομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες που θα υιοθετηθούν για φροντίδα μέχρι να έρθει η ώρα τους για φύτευση.

Κι επειδή η άνοιξη δεν θα αργήσει να έρθει κι ο λαχανόκηπος της Λαμπηδόνας χρειάζεται χέρια, ελάτε να συζητήσουμε πως μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στη συν-καλλιέργειά του. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας επισκεφθείτε το 1ο Σάββατο κάθε μήνα στις 2μ.μ. όπου συναντιόμαστε και συζητάμε για την οργάνωση των καλλιεργητικών εργασιών. τα παρτέρια και τις δράσεις μας.

Τυχόν σπόροι από παραδοσιακές ποικιλίες που καταφέρατε να συλλέξετε, καθώς και καφέ υλικά για τον κομποστοποιητή μας (καφέ χαρτόκουτα, ξερά φύλλα, πριονίδι κ.λπ.) είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

Καλή αντάμωση και συνεργασία!

Xάρτης | Περισσότερες οδηγίες πρόσβασης θα βρείτε εδώ

Ανταλλακτήριο Σπόρων Βύρωνα "Τα Σπόρια"

Ανταλλακτήριο Σπόρων Βύρωνα «Τα Σπόρια»
Email επικοινωνίας: sporoi.la@gmail.com
Facebook: TaSporia

Advertisements